Om os

Homa Maskinfabrik A/S

Homa Maskinfabrik A/S er en unik leverandør til den globale industri og et vigtigt bindeled i vores kunders produktionsprocesser.

Homa har højt kvalificerede og dygtige medarbejdere, som sikrer den finish og kvalitet, som din virksomhed kræver af en leverandør.

Vi leverer resultater med præcision, til den aftalte tid og pris.

Totalleverandør for din virksomhed

Vi værdsætter vores kultur, som for os er gode og virksomme relationer.

Vi tænker fremadrettet og skaber resultater for vores kunder gennem personlig dialog fra opgavernes start til færdig levering.

Værdier

Vi bygger på et fundament af viden, kompetente og dygtige medarbejdere, samt den nyeste teknologi.

Bearbejdningsmæssigt mere krævende opgaver, vi dagligt løser for vores kunder.

Homa´s veluddannede, engagerede og dygtige medarbejdere, vores professionalisme og mange års knowhow, er dybt forankret i virksomhedens kultur.

  • Sikker levering til tiden – hver gang!
  • En høj kvalitetssikring
  • Totalleverandør
  • Mange års projektstyring
  • Ny teknologi og personaleuddannelse

Mission & Målsætning

Vores målsætning i enhver opgave, der skal løses fokusere vi på at skabe det optimale resultat for din virksomhed, som totalleverandør til din produktion, vedligeholdelsesafdeling eller udviklingsafdeling​.

Vi levere kvalitet til vores kunder i enhver sammenhæng.

Homa Maskinfabrik A/S er en målrettet virksomhed, som har fokus på vores kunders behov for en underleverandør, der formår at levere hver gang.

Vores historie

Historien bag Homa Maskinfabrik A/S går helt tilbage til år 1816, hvor grovsmeden Niels Melsing startede en mindre beslags-smedje på Fynsgade i den indre bydel.

I 1935 overtog Svend Hoch firmaet, som skabte den spæde start til den maskinfabrik vi idag kender og omdøbte den efter familienavnet: ”Hoch’s Maskinfabrik”.

Virksomheden, blev i 1953 overtaget af sønnen Poul Hoch, og efter en brand i Fynsgade flyttede vi i 1965 til Industrivej 3 og skiftede navn til det nuværende Homa Maskinfabrik A/S.

I dag, hvor Homa Maskinfabrik A/S er under ledelse af de 2 ejere Peter Hoch & Jesper Hawthorn, nyder vi således stor glæde af den erfaring, projektstyring og maskinfremstilling, samt spåntagende bearbejdning.

Og Homa Maskinfabrik har fortsat fokus på at løse mere og mere krævende opgave til virksomheders produktioner, vedligeholdelses- og udviklingsafdeling.

vi leverer

Hvad end du ønsker en snak om hvilke muligheder der findes - eller du sidder med en konkret opgave så er du velkommen til at kontakte os
DanishEnglish